Te Winkel Installatietechniek
Wilhelminastraat 5
7161 DA Neede

06-10267984
info@tewinkel.info

Dakgoten

Een lekkage of verstopping in de dakgoot hoeft niet direct voor overlast te zorgen. Toch kan het - indien er niet tijdig wordt ingegrepen -  een oorzaak zijn voor ernstigere schade aan het huis, bijvoorbeeld aan het hout-, metsel of stucwerk. Het is dus van belang dat uw dakgoten in goede conditie zijn. In bepaalde gevallen is het aan te raden om een dakgoot in z'n geheel te vervangen. Te Winkel Installatietechniek adviseert u graag over verschillende dakgootmaterialen (zink, aluminium, kunststof) en zoek met u naar de juiste oplossing.
 

Dakbedekking

Dakbedekking is er in vele soorten en maten. Het type dakbedekking dat het beste geschikt is voor uw woning of bedrijf, hangt af van een aantal factoren. Te Winkel Installatietechniek houdt rekening met het straatbeeld van de straat waarin uw huis staat, uw persoonlijke smaak is natuurlijk van belang en ook de eventuele eisen vanuit de gemeente moeten worden meegewogen. Maar de belangrijkste factor voor het bepalen van uw dakbedekking is: uw dak. 

Platte daken vragen namelijk om een andere dakbedekking dan hellende daken en voor grote daken zijn de mogelijkheden anders dan voor kleine daken. Neem voor de mogelijkheden en het beste advies contact op!

 

Contact

Wilt u meer informatie of meteen een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op!